Disclaimer

Wij doen onze uiterste best om zorg te dragen voor de juistheid van de op de site vermelde informatie. Er kunnen echter onbedoeld onjuistheden voorkomen. U kunt om deze reden aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. 

De intellectuele eigendomsrechten van alle op deze site gebruikte afbeeldingen berust bij Maaltijden Assemblage Diensten B.V. Het is niet toegestaan zonder toestemming van Maaltijden Assemblage Diensten B.V. deze afbeeldingen te gebruiken of te verveelvoudigen. 

Wanneer u van mening bent dat de afbeeldingen op deze site onrechtmatig gebruikt worden door een derde, verzoeken wij u contact op te nemen met Maaltijden Assemblage Diensten B.V.

Beveiliging

Op onze website, www.gewoonlekkerthuis.nl (https://gewoonlekkerthuis.azurewebsites.net), maken wij geen gebruik van privacygevoelige informatie. Dit is de reden dat dit domein geen aparte SSL (HTTPS) certificaat heeft. Onze website wordt uiteindelijk gehost op azurewebsites.net, dit is een hosting-cloud van Microsoft. Deze voldoet wel aan alle mogelijke veiligheidseisen, maar staat op de naam van Microsoft.

Op onze webshop, www.gewoonlekkerthuis.shop (https://glt.aareoncloud.nl/), maken wij wel gebruik van pricacygevoelige informatie, dit is de reden dat dit domein wel een aparte SSL(HTTPS) certificaat en verbinding heeft.