"Gewoon Lekker Thuis bij Keu's Genoeg"

Met trotst presenteren wij u,
"Gewoon Lekker Thuis bij Keus Genoeg"
Voorkant Keus Genoeg

Het nieuwe wijkrestaurant “Gewoon Lekker Thuis bij Keu’s Genoeg” is gevestigd aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag in het gemeentelijke bedrijfsverzamelgebouw Keu’s Genoeg.
 
Het restaurant is een warme, laagdrempelige ontmoetingsplek waar men kan genieten van een warme maaltijd en heerlijke broodjes tegen een betaalbare prijs. Het is het nieuwe kloppende hart en dé ontmoetingsplek in de buurt waar gezelligheid en een goed gesprek samen komen.
 
Op dit moment worden er allerlei ateliers geïntroduceerd in het wijkrestaurant. Een van deze ateliers is ‘Granny’s Finest’, een breiclub die oudere mensen verbind en tegelijkertijd enorm mooie producten oplevert.
 
U kunt bij Keu’s Genoeg in de Genemuidenstraat 208, op loopafstand van Loevestein, dagelijks tussen 10:00 en 14:00 terecht.
 
Op dinsdag 19 mei is door wethouder Rabin Baldewsingh, een cliënt van Middin en een wijkbewoner het nieuwe wijkrestaurant "Gewoon Lekker Thuis bij Keu's Genoeg" officieel geopend. Hierbij werd een brood van 2,5 meter aangesneden en onder de gasten verdeeld.

Bij de openingshandeling werd de wethouder ondersteund door de bestuurder van Florence Jim van Geest en regio directeur van Middin Kees van Ooijen.